Winkelwagen

Wireless LAN

 | 

USB adapter


Sitecom Wireless Network 54G USB adapter

Sitecom Wireless Network 54G USB adapter
WL608 USB adapter voor draadloos internet

Met de Wireless Network USB Adapter maak je een verbinding met elk 2.4GHz compatible Wireless netwerk. De USB-adapter wordt aangesloten op een PC of notebook met vrije USB 2.0-poort. De Wireless Network USB Adapter kan direct met een andere -Wireless netwerkkaart werken in een Ad-Hoc netwerk of hij wordt aangesloten bij een Wireless netwerk voorzien van een Access Point. Indien in een draadloos netwerk gebruik wordt gemaakt van meerdere Access Points kiest deze Wireless Network USB Adapter automatisch het sterkste signaal (Roaming).


euro 25.00Aantal  König Wireless Network USB adapter 54 Mbps

König Wireless Network USB adapter 54 Mbps
USB adapter voor draadloos internet 54 Mbps

Verbind je PC of notebook gemakkelijk met een draadloos netwerk met behulp van deze 54 Mbps dongle. De dongle kan eenvoudig aangesloten worden op een vrije USB poort en maakt het mogelijk om te communiceren met draadloze werkstations en acces points. De dongle ondersteunt ad-hoc infrastructuurconstructies en wisselende verbindingen tussen acces points indien dit zo geconfigureerd is.


euro 19.00Aantal  König Wireless Network USB adapter Turbo 54 Mbps

König Wireless Network USB adapter Turbo 54 Mbps
Turbo USB adapter voor draadloos internet 54 Mbps

Deze 54 Mbps Wireless LAN USB stick is zeer makkelijk te integreren in een bestaand netwerk. Door de Turbo functie kan de snelheid verhoogd worden. De afneembare antenne maakt het mogelijk sterkere antennes aan te sluiten zodat het bereik vergroot wordt.


euro 29.00Aantal  König Wireless Network USB adapter 150 Mbps

König Wireless Network USB adapter 150 Mbps
USB adapter voor draadloos internet 150 Mbps

Deze compacte USB dongle maakt het mogelijk om snel en gemakkelijk verbinding te maken met een draadloos net werk. De dongle werkt via de IEEE802.11n standaard, en is ook compatibel met de IEEE802.11b/g standaard. De installatie en configuratie is makkelijk en kan via windows, of met behulp van de meegeleverde installatie cd. De dongle heeft een max. snelheid van 150 Mbps en ondersteunt WEP, WPA en WPA2 beveiliging.


euro 35.00Aantal  König Wireless Network USB Mini adapter 150 Mbps

König Wireless Network USB Mini adapter 150 Mbps
Mini USB adapter voor draadloos internet 150 Mbps

Deze compacte USB dongle maakt het mogelijk om snel en gemakkelijk verbinding te maken met een draadloos net werk. De dongle werkt via de IEEE802.11n standaard, en is ook compatibel met de IEEE802.11b/g standaard. De gebruike 11N technologie geeft je een 4x zo groot bereik en snelheden tot 6x zo snel. De installatie en configuratie is makkelijk en kan via windows, of met behulp van de meegeleverde installatie cd. De dongle heeft een max. snelheid van 150 Mbps en ondersteunt WEP, WPA, WPA2 beveiliging en de Wi-Fi Protected Setup garandeert een veilige verbinding met het netwerk.


euro 27.00Aantal